loading...
علویان هرات
صلوات بر محمد وال محمد دل را جلا می دهد


ali بازدید : 86 نظرات (0)

باایجاد ٧٠مكتب و موسسه تعلیمی خصوصی در هرات طی پنج سال گذشته،‌ برای ٣٥هزار دختر و پسر، زمینۀ آموزش فراهم شده است.

این مكاتب، علاوه از ٨٦٠ مكتب دولتی فعال در این ولایت است كه در آن اضافه از ٧١٧ هزار شاگرد دختر و پسر، درس می خوانند.


سلطان سبزواری مدیر تنظیم امور مكاتب خصوصی ولایت هرات، گفت كه این مكاتب براساس تقاضای بخش خصوصی و بعد از تايید صلاحیت و امكانات كاری آنان از سوی معارف،‌ جواز كار به دست آورده اند.


به گفتۀ وی، درحال حاضر ٦٣مكتب خصوصی ابتدایی،‌ متوسطه و لیسه،‌ ٤ مؤسسه نیمه عالی و ٣ دارالعلوم اسلامی، جواز رسمی كار دارند كه از این تعداد، ٢ مكتب نیز از سوی بخش خصوصی ایران و یك مكتب هم از سوی تركیه، راه اندازی شده است.


سبزواری افزود كه بیشتر این مكاتب و مؤسسه های نیمه عالی، در سطح شهر هرات فعالیت دارند و ٣ مكتب نیز غیرفعال هستند.


سلطان سبزواری از"كاهش فشار مالی و مدیریتی بر معارف" به عنوان مزایای عمدۀ فعالیت مكاتب و مؤسسه های نیمه عالی خصوصی نام برد و تاكید كرد که كاركرد معیاری بخش خصوصی در این زمینه، از حمایت وزارت معارف برخوردار است. ..

ali بازدید : 62 نظرات (0)

با امضاء توافقنامه جدید که قرار است هفته آینده بین افغانستان، ایران و پاکستان امضاء شود، مهاجرین افغان میتوانند تا سال 2017 میلادی در کشور های مذکور باقی بمانند.

این مطلب را عبدالصمد حامی، معین وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در نشستی تحت عنوان "موج جدید مهاجرین افغان ها از راه های غیر مصون عوامل، حقایق و راه حل" که از سوی بنیاد فکری محمود طرزی برگزار شده بود، ابراز کرد و گفت:

"ما استراتژی جدید منطقه ای را که می تواند راه حلی برای مهاجرین افغان باشد، آماده کرده ایم و توافق ایران و پاکستان را نیز باخود داریم که آنرا هفته آینده در سویس به امضاء خواهیم رساند."

وی افزود که درین استراتژی، ایران و پاکستان با افغانستان توافق کرده اند تا سال 2017 حتا یک مهاجر افغان را به صورت اجباری از کشورهای شان اخراج نمی کنند.

حامی گفت: ایران و پاکستان در توافقی که با ما کرده اند، حق ندارند مهاجران افغان را از کشور های شان اخراج کنند، مگر اینکه خود آنان به صورت منظم و داوطلبانه راهی میهن خود شوند.

در گزارشی که چندی پیش از سوی دفتر سازمان ملل متحد در امور پناهندگان منتشر شده بود، از افزایش 25 درصدی مهاجرت افغانها درمقایسه با سال گذشته در نقاط مختلف جهان خبر داده شده بود.

بر اساس این گزارش، در سال 2011 میلادی بیش از 30 هزار افغان از ماه جنوری تا نوامبر به کشور های مختلف جهان در خواست پناهندگی داده بودند.

معین وزارت مهاجرین و عودت کنندگان یگانه علت پناهندگی افغانها به کشور های خارجی را ناامنی، فقر و بیکاری خواند و افزود: بی ثباتی اقتصادی، فقر، نبود زمینه تحصیل، بیکاری و مشکلات امنیتی از مهمترین عوامل مهاجرت غیرقانونی افغانها به خارج میباشد.

وی در ادامه گفت: در 90 کشور دنیا بیش از شش میلیون افغان زندگی میکنند که سه میلیون آن پناهنده، 2،5 میلیون مهاجر و نیم میلیون نفر دیگر پناهجو هستند.

وی مشکلاتی را که پناهجویان افغان در مسیر راه آسیا تا اروپا متقبل می شوند تایید کرد و گفت که دلیل عمده آن مهاجرت غیر منظم میباشد که این وزارتخانه همواره در تلاش بوده است تا مهاجرت ها را به شکل منظم عیار بسازد.

حامی گفت از فعالیت های وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان برای جلوگیری از مهاجرت های نامنظم یاد کرد و آگاهی دهی بیشتر مردم از خطرات اینگونه مهاجرت هارا یکی از نمونه های این فعالیت ها دانست.

وی خاطر نشان ساخت که در ایران نهصد و سی هزار افغان به عنوان پناهنده زندگی میکنند که تحت حمایت سازمان ملل هستند و 1،4 میلیون نفر به عنوان مهاجر زندگی میکنند که از این حمایت برخوردار نیستند، چون در افغانستان مورد تهدید قرار ندارند و دلایل مهاجرت آنانرا نبود کار، تحصیل و فرهنگ شهرنشینی عنوان شده است.

از سوی دیگر اسرار احمد، رییس جنبش جوانان آگاه افغانستان گفت که جوانان نه تنها در خارج از کشور با مشکلات مواجه اند، بلکه در داخل کشور نیز از سوی بعضی گروه های خاص به خشونت و دهشت افگنی تشویق میشوند.

وی عامل اصلی مهاجرت شماری از جوانان را به کشورهای خارجی نبود محیط کار، تحصیل و بی برنامگی برخی از وزارت های ذیربط خواند و افزود: این وزارتخانه ها باید برنامه های مشخصی را جهت کاریابی و آگاهی جوانان در مورد خطرات مهاجرت های غیرقانونی رویدست بگیرند.

قابل ذکر است که همه ساله هزاران تن افغان به دلایل مختلف بیکاری، فقر، بی ثباتی اقتصادی و سایر مشکلات از راههای غیرقانونی مجبور به مهاجرت به خارج از کشور می شوند که تعدادی از آنان در طول راه با مشکلات زیادی از جمله تهدید مرگ مواجه می شوند.

ایرکا

ali بازدید : 79 نظرات (0)

پاسخ

روايت هجوم ابوبكر و دار و دسته او به خانه صديقه شهيده سلام الله عليها، در كتاب‌هاى متعدد و با سند‌هاى معتبر نقل شده است .

اين روايت ثابت مي‌كند كه ابوبكر دستور حمله به خانه آن حضرت را داده ، به زور وارد خانه شده و و مردان غريبه و نامحرم را وارد حريم رسول خدا صلى الله عليه وآله كرده است . خانه‌اى كه جبرئيل بدون اجازه وارد آن نمي‌شد، دشمنان خدا به زور وارد آن شدند و حرمتش را شكستند .

تعدادى از بزرگان تاريخ اهل سنت؛ از جمله سعيد بن منصور از دانشوران قرن سوم اهل سنت در سنن خودش و همچنين ضياء الدين مقدسى از دانشمندان قرن هفتم اهل سنت در كتاب الأحاديث المختارة، تصريح كرده‌اند كه روايت هجوم ابوبكر به خانه فاطمه زهرا سلام الله عليها معتبر است.

اصل روايت

ابن زنجويه در الأموال، ابن قتيبه دينورى در الإمامة والسياسة، طبرى در تاريخش، ابن عبد ربه در العقد الفريد، طبرانى در المعجم الكبير، مقدسى در الأحاديث المختاره، شمس الدين ذهبى در تاريخ الإسلام و... داستان اعتراف ابوبكر را با اختلاف‌هاى جزئى نقل كرده‌اند كه متن آن را از كتاب الأموال ابن زنجويه،‌ از دانشمندان قرن سوم اهل سنت نقل مى‌كنيم:

أنا حميد أنا عثمان بن صالح، حدثني الليث بن سعد بن عبد الرحمن الفهمي، حدثني علوان، عن صالح بن كيسان، عن حميد بن عبد الرحمن بن عوف، أن أباه عبد الرحمن بن عوف، دخل على أبي بكر الصديق رحمة الله عليه....

عبد الرحمن بن عوف به هنگام بيمارى ابوبكر به ديدارش رفت و پس از سلام و احوال‌پرسي، با او گفت و گوى كوتاهى داشت. ابوبكر به او چنين گفت.....


ali بازدید : 49 نظرات (0)

نگرشى كوتاه به فدك

فدك روستائى است كه در فاصله دو يا سه روز طى مسافت از مدينه قرار دارد، داراى چشمه آب و درختان خرماى فراوانى است ، فدك از آن يهود بود، و خداوند آن را از آن رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم قرار داد، زيرا سرزمينى كه مردم آن بدون جنگ تسليم شوند. اگر اسلام اختيار كنند، زمين هاى آنان به خود آنان تعلق دارد، و اگر مسلمان نشوند، و قرارداد صلح را به امضاء رسانند، همه زمين هاى آنان ، و يا بخشى از آن طبق قرداد از آن رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم خواهد بود.
ابن اسحق : چون رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم از كار جنگ خيبر فراغت يافت ، خداوند در دل هاى مردم فدك ترس و وحشت ايجاد كرد، نمايندگانى نزد رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم اعزام داشتند. و نصف سرزمين فدك را با رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم مصالحه نمودند، پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم نيز قرداد صلح را پذيرفت ، و به اين گونه فدك به رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم انتقال يافت ، زيرا بدون جنگ و لشكركشى اين پيروزى بدست آمد.
(1003)
طبرى مى نويسد: چون رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم تمامى اموال و دژهاى خيبر را تصرف كرد، دو قلعه بنام هاى (وطيح ) و (سلام )(1004) باقى ماند، كه يهود خيبر در آن پناه گرفتند و پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم هر دو قلعه را محاصره كرد، يهود دانستند كه همگى نابود خواهند شد، از رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم خواستند، با آنان كارى نداشته باشد و آنان را اخراج كند، و پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم نيز از آنان پذيرفت ، و چون طبق اين قرارداد از قلعه هاى خود بيرون آمدند، پيشنهاد دادند كه رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم اموالشان را به دو نصف تقسيم كند، مشروط بر اينكه هرگاه رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم بخواهد، آنان را براند، و گفتند نظر به اين كه ما به كشاورزى اين سرزمين آگاهى بيشترى داريم ، اين سرزمين به ما واگذار شود تا ما آن را از قرار 50 بكاريم ، پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم نيز پذيرفت .
مردم فدك نيز چون از اين قرارداد آگاه شدند، از رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم خواستند با آنان نيز همين معامله را انجام دهد، و به اين گونه خيبر از آن مسلمين و فدك از آن رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم گرديد، زيرا در مورد فدك جنگ و لشكركشى صورت نگرفته بود.(1005)
ابوبكر احمد بن عبدالعزيز جوهرى گويد:.........

تعداد صفحات : 12

درباره ما
Profile Pic
سلام . در این وب ساده تحقیقی سعی میکنم انچه مربوط به دفاع از راه حق و صراط مستقیم است ارائه دهم . هیچ خصومت و کینه عامیانه با برادران اهل سنت ندارم و سعی میکنم از راه منطق و دلیل مخاطبان محترم را از خدمات علمی این وب بهرمند کنم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    آمريكائي ها در افغانستان چه چيزي را دنبال ميكنند؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 60
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 25
  • باردید دیروز : 54
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 84
  • بازدید ماه : 175
  • بازدید سال : 263
  • بازدید کلی : 9,262
  • کدهای اختصاصی
    ------------------ ----------------
    --------------- = --